Rezultatele la Bacalaureat 2020 au fost publicate. Un 10 cu felicitări ajunge la Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” din Lupeni

Ministerul Educației și Cercetării a publicat rezultatele examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie 2020. Potrivit rapoartelor, care pot fi vizualizate pe situl Bacalureat.Edu.ro, înainte de contestații, 9 elevi din județul Hunedoara au obținut media finală 10 (zece), prima medie de 10 cu felicitări revenind unui absolvent al Liceului Teoretic ”Mircea Eliade” din municipiul Lupeni. Alte note de 10 au ajuns la absolvenți ai Colegiului Național ”Decebal” din Deva (4 note de 10), Colegiului Național ”Iancu de Hunedoara” Hunedoara (2 note de 10), Liceului Teoretic ”Avram Iancu” din Brad și Liceului Teoretic ”IC Brătianu” din Hațeg.

De menționat este și faptul că un alt Colegiu din Valea Jiului – Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani se clasează și anul acesta pe primul loc în județul Hunedoara în ceea ce privește gradul de promovabilite, cu 143 de candidați care au trecut cu brio examenul de Bacalaureat și doar 2 candidați respinși, ceea ce înseamnă un procent de promovabilitate de 98,7% .

Rezultatele examenului de Bacaureat din juidețul Hunedoara pot fi vizualizate urmând linkul de mai jos:

http://bacalaureat.edu.ro/Pages/JudetRezultMedie.aspx?jud=22