Şefii CEH stau până marţi ca pe cuie

niculescuAu crezut că vor scăpa şi supărarea minerilor va trece până când colegii lor din Consiliul de Administraţie al CEH se vor întruni în şedinţă pentru a-i demite sau nu. Numai că lucrurile sunt mai complicate, socoteala directorilor nu se potriveşte iar minerii nu uită.

Astfel, mahării din conducereadragoi Complexului Energetic Hunedoara mai au, cel puţin teoretic, două zile în care ocupă călduţele funcţii remunerate corespunzător, adică pregătirii profesionale care este, dacă ne luăm după ultimele isprăvi: „Nu ştiu”.

Dacă informaţiile noastre se vor confirma, marţi, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al CEH, toată conducerea complexului, aici intrând generalul Aurel Niculescu, adjunctul acestuia Nicolae Drăgoi şi directorul Diviziei miniere a CEH, Gabriel Petrescu vor fi înlocuiţi din funcţiile de conducere.

Întrunirea CA va avea loc, mai spun sursele noastre, la Bucureşti, la ministerul de resort, semn că „e groasă”. Pe de altă parte, sursele noastre mai spun că nici cu o mie de slujbe CEH-ul nu mai poate fi adus pe calea cea bună şi va fi greu de găsit un conducător care să se înhame la o căruţă fără roţi. Există o speranţă, aceea ar fi ca politicul să-şi retragă tentaculele din CEH şi automat să se renunţe la contractele păguboase ca să nu le spunem jafuri.



« (Știre anterioară)