Acţiune umanitară a poliţiştilor hunedoreni

politia umanitaraÎn apropierea sărbătorii creştine a Naşterii Domnului, poliţiştii hunedoreni au avut iniţiativa de a sprijini material două familii din Deva, care trăiesc în condiţii precare.

Prima familie vizitată de poliţişti este întreţinută doar de mamă, care creşte singură şase copii (trei băieţi şi trei fete), cu vârste cuprinse între doi şi 17 ani. Cele şapte suflete au locuit până de curând  într-o cameră-cămin de pe strada Depozitelor din Deva, fiind sprijiniţi material de poliţişti de mai multe ori în ultimul an, când oamenii legii i-au vizitat pentru a le oferi sprijinul lor. De curând, micuţii au primit o locuinţă socială, iar poliţiştii au ţinut să îi viziteze în “casă nouă” – aducându-le, în prag de sărbătoare, cele necesare unei mese îmbelşugate.

A doua familie vizitată de oamenii legii numără 14 copii cu vârste cuprinse între doi şi 27 de ani. În urma unei colecte benevole, poliţiştii au cumpărat  alimente de primă necesitate şi dulciuri, pe care le-au oferit celor mici.

Copiii au fost impresionaţi de ajutoarele cu epoleţi ale lui Moş Crăciun, cărora le-au cântat  colinde tradiţionale.



(Următoarea știre) »