Minoră dispărută de acasă

minora UPDATE.Minora din Petrila, dispărută duminică seara a fost găsită de poliţişti şi a fost predată familiei. Potrivit poliţiştilor, tânăra hoinărea prin localitate în momentul în care a fost găsită.

O adolescentă în vârstă de 15 ani din localitatea Petrila, este căutată de poliţişti după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Tânăra a plecat duminică, iar părinţii au aşteptat-o până când au văzut că s-a înserat şi fata nu mai dă nici un semn. „În data de 18.01.2015, în jurul orei 20:30, la sediul Poliției Orașului Petrila s-a prezentat un bărbat din localitate, care a sesizat faptul că, în ziua de 18.01.2015, fiica sa, TITIANU BIANCA GEORGIANA (foto), în vârstă de 15 ani, a părăsit domiciliul în mod voluntar, spunând ca merge la o colegă pentru a-şi face temele, însă nu a mai  revenit la domiciliu. La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu o geacă lungă, din material textil, de culoare albă, pantaloni tip colanți de culoare neagră, şi o bluză tip helancă, de culoare neagră. Semnalmentele minorei: înălțime 1,65 m, greutate 55-60 kg, lung, culoare roșcat închis, ochi albaștri, ten deschis, constituție slabă, faţă ovală, bărbie ascuțită, are o cicatrice deasupra buzei superioare, în partea dreaptă, sub formă de zgârietură”, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a o găsi pe fată, au dat-o în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la depistarea minorei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.



(Următoarea știre) »