Nouă cerere în dosarul teribilistului cu BMW

maTânărul care a spulberat anul trecut doi oameni care traversau strada prin centrul municipiului Petroşani a cerut magistraţilor să i se dea voie să meargă la stomatolog. Individul este în arest la domiciliu şi judecat pentru ucidere din culpă.
Măturar Codruţ Norocel este judecat pentru ucidere din culpă, după ce în luna aprilie 2014, a ucis doi pietoni care treceau strada pe o trecere de pietoni din centrul municipiului Petroşani, după cum susţin procurorii. Individul care gonea nebuneşte pe străzi a fost arestat preventiv şi ulterior pus sub arest la domiciliu. Măturar a obţinut mai multe permisii de la magistraţi, însă cea mai importantă este încuviinţarea de a ieşi din casă în fiecare zi de luni până sâmbătă, pentru a merge la muncă. Acum, teribilistul a făcut o nouă solicitare către judecătorul de caz, respectiv să i se dea voie să meargă la stomatolog. Preşedintele de şedinţă din cadrul Judecătoriei Petroşani i-a cerut să formuleze în scris cererea privind acordarea permisiunii de deplasare la un cabinet stomatologic. Să precizeze în ea data şi ora programării şi să aducă dovada de la medic prin care se arată că a fost programat la consult.
Tânărul a provocat în luna aprilie a anului trecut unul dintre cele mai grave accidente rutiere produse în ultimii ani în Petroşani, doi oameni fiind omorâţi pe loc. A susţinut că victimele nu au traversat regulamentar strada, iar procurorii au cerut o expertiză criminalistică în cazul tragediei. Codruţ Norocel Măturar a cerut şi el o contraexpertiză, însă solicitarea sa n-a fost admisă până acum.