Jiul Petroşani – o flacără tot mai stinsă

jiulŞirul de veşti proaste venite dinspre echipa petroşeneană  pare să fie fără sfârşit.

Aflată acum sub patronatul primăriei, Jiul Petroşani, are probleme mari de lot. Condiţiile grele în care se află echipa , de mai mult timp, au determinat plecarea unui număr destul de mare de jucători, printre ei fiind şi cei doi portari, Adrian Farcaş şi Cosmin Ursachi. Ultimul facând parte, acum, din lotul echipei Inter Petrila. 

Datorită acestor cauze echipa nu a stabilit, încă, o dată de reunire a lotului.

Antrenorul principal al alb-negrilor, Sorin Ghiţan, recunoaşte aceste probleme, dar speră ca îmtr-un final echipa să se reunească.

 O soluţie pentru completarea lotului o reprezintă juniorii A1, ai căror parcurs a fost impecabil în anul 2014, fiind favoriţi pentru câştigarea campionatului judeţean, însă chiar dacă pare o soluţie viabilă, antrenorul Jiului preferă să o evite, considerând că în acest fel ar strica parcursul impecabil al unui grup omogen.

La finalul turului de campionat, Jiul Petroşani se clasa pe locul 7 având nu mai puţin de 24 de puncte, iar conducerea clubului face eforturi ca echipa să se alinieze la startul returului, menţinând încă vie flacăra echipei care a adus atâta faimă Văii Jiului.

 

 



(Următoarea știre) »