Alţi conducători, aceaşi echipă de succes la Crucea Roşie din Vulcan

crucea rosie vuilcan   Medicul de familie dr. Maria Berghian este noul preşedinte al Subfilialei de Cruce Roşie din municipiul Vulcan. Aceasta a fost aleasă în această funcţie la Adunarea Generală a membrilor Crucii Roşii din Vulcan, care a avut loc săptămna trecută la sediul Primăriei municipiului Vulcan.

Odată cu desemnarea unui nou preşedinte se încheie încă un capitol din istoria voluntariatului derulat cu succes sub sigla Crucii Roşii în municipiul Vulcan. Fostul preşedinte, Daniel Hălăstăuan rămâne, la rândul său, în noua structură de conducere a Subfilialei de Cruce Roşie din Vulcan, în calitate de vicepreşdinte.

Prezent la întâlnirea de bilanţ şi alegeri a voluntarilor Crucii Roşii vulcănene, primarul Gheorghe Ile a apreciat activitatea depusă de aceştia în folosul comunităţii locale dar şi prezenţa unui număr foarte mare de tineri în componenţa Crucii Roşii Vulcan, exprimându-şi intenţia de a susţine în continuare activitatea acestei asociaţii reprezentantive a comunităţii locale.