Amestecul din măr şi morcov pentru curăţarea ficatului

   Daca ficatul este curat are loc o imbunatatire a starii de spirit, dispare iritabilitatea, apare un flux de energie pozitiva si dorinta de a actiona, de a trai viata la maximum, un efect important care duce la intinerirea intregului organism.
hepta_120175_8990300876

 

Iata un regim cu mar, morcov, lamaie si miere pentru curatarea ficatului.

Se rad sau se toaca in robot un mar, un morcov si o lamaie. Se adauga o lingura de miere de albine.

Amestecul se mananca dimineata, la pranz si seara, timp de 3 zile. Se beau apa sau ceaiuri din plante. Nu se mananca nimic altceva. In ziua a 4-a se introduc in meniu cartofi, paine integrala sau graham si orice suc proaspat stors. Din ziua a 5-a treceti la regimul obisnuit, evitand prajelile, grasimile si favorizand fructele si legumele crude.
Timp de 21 de zile, seara, inainte de culcare, beti incet 6 lingurite de apa fierbinte, dupa care frecati corpul cu un prosop umed. Imbracati-va in pijamale uscate si culcati-va.

Se fac 4 cure pe an. Tratamentul nu e recomandat persoanelor cu gastrita si cu aciditate marita a sucului gastric sau cu alte boli grave ale tractului gastro-intestinal si ale ficatului. Ele trebuie sa consulte medicul.

Inainte a de face orice tratament naturist cu miere si produse apicole ar fi bine sa faceti un test de alergie la tipurile respective de produse.

Sursa: Cura de Miere

Sursa foto: Hepta

 



(Următoarea știre) »