Spectacol de gală „Pro Diaspora”, astăzi, la Vulcan

afis pro diasporaSâmbătă, 22 mai, de la ora 18,00 vulcănenii (şi nu numai !) sunt aşteptaţi la un spectacol de gală organizat la Cinematograful „Luceafărul” de radio „Pro Diaspora” în parteneriat cu Primăria municipiului Petroşani.

Proiectul cultural este susţinut de Ecaterina Cîmpean (originară din Valea Jiului) împreună cu Robert Landmann din Germania, care şi-au propus să creeze, încă din anul 2009, un spatiu informaţional şi cultural unic în care valorile să circule nestingherit, cu obligaţia păstrării tradiţiilor şi obiceiurilor – adevăratul tezaur al sufletului românesc. Aşa s-a născut Radio „Pro Diaspora”.

„Planurile noastre in 2009 erau de a cuceri Mapamondul… şi colţurile cele mai îndepărtate ale acestuia unde locuiesc conaţionali români. Planul nostru explicit pentru primăvara lui 2015 este de a ne întoarce la originile culturale măcar pentru doua zile, prin organizarea spectacolului aniversar „6 Ani de Radio ProDiaspora” în Valea Jiului. Prin organizarea spectacolului aniversar „6 Ani de Radio ProDiaspora” dorim să împărtăşim cu publicul din Valea Jiului bucuria şi satisfactiile profesionale, ideea de coerenţă şi continuitate în ceea ce priveşte misiunea proiectului cultural „Radio Pro Diaspora”, spune Ecaterina Cîmpean, directorul general al radio pro Diaspora.

Spectacol de astăzi, de la Vulcan, este oferit gratuit publicului şi va fi transmis, în direct, în toată lumnea, pe frecveneţele postului de radio „Pro Diaspora”.



(Următoarea știre) »