S-au folosit de drama unui copil

O ştire publicată de un tabloid naţional şi preluată chiar şi de jurnalişti hunedoreni susţine că talentatul pianist, Fabiani Prcsina, băieţelul care şi-a pierdut mama într-un cumplit accident, ar fi primit suma de 1 milion de euro drept despăgubire de la societatea de asigurare la care vinovatul de producerea accidentului avea încheiată poliţa.

fabiani4Aceşti bani ar fi fost obţinuţi de avocatul care-l reprezintă pe micuţ în urma negocierilor cu firma de asigurări. În primă instanţă, firma de asigurări a fost obligată la plata sumei derizorii de 250 de mii de lei către Fabiani, la care se mai adaugă o prestaţie lunară modică pentru întreţinere.

Compania a considerat că suma pe care trebuie să o achite drept despăgubire este prea mare şi a atacat decizia magistraţilor de la Petroşani cu apel, iar termenul de judecată este fixat pe data de 17 septembrie, tot atunci urmând să se judece şi apelul declarat de restul părţilor din dosar. Rudele micuţului pianist spun că au discutat cu avocatul lor şi nu au fost informaţi de faptul că Fabiani ar fi primit o propunere de despăgubire de la asigurator. Aceştia nu cred că societatea a fost de acord să plătească o sumă de aproape 20 de ori mai mare, înainte ca judecătorii de la Curtea de Apel să dea o sentinţă.

Micuţul pianist a rămas orfan după ce mama lui a fost spulberată pe o trecere de pietoni din centrul Petroşaniului, de un teribilist care conducea cu viteză un bolid de lux. Un alt bărbat a fost şi el izbit în plin şi a murit pe loc iar vinovatul a primit trei ani de închisoare din care i s-a redus un an, perioada în care s-a aflat în arest la domiciliu ori alte măsuri preventive. Şoferul vinovat, Măturar Codruţ Norocel, a atacat şi el sentinţa magistraţilor din Petroşani.

 

[slideshow_deploy id=’13836′]