Doar zăpada mai lipseşte în Parâng

Angajare la Serviciul de Administrare al domeniului Schiabil Parâng. Direcția Administrarea Domeniului Public şi Privat a municipiului Petroşani, organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 2 funcţii contractual vacante, în cadrul Serviciului administrarea domeniului schiabil Parâng.

telegondola parang

Este voba de un post de şofer şi unul de muncitor calificat, mai exact lăcătuş mecanic. Cei care aplică pentru postul de şofer trebuie să deţină un atestat profesional transport persoane, permis de conducere categoria D şi aviz psihologic de la cabinet autorizat Ministerul Transporturilor.

De anul trecut, în staţiunea montană Parâng funcţionează două telescaune,astfel încât în zilele aglomerate turiştii să poată urca în voie la munte. Pentru a nu fi probleme,  municipalitatea  de   la  Petroşani  a   făcut  şi  angajări  la Serviciul de Administrare a domeniului schiabil.

“Telescaunele sunt pregătite, am angajat în perioada aceasta oameni care să deservească   telescaunul   nou,   deci   din   acest   punct   de   vedere   suntem   în regulă”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

 

[slideshow_deploy id=’19661′]