Tribunalul Hunedoara a amânat dosarul de executare silită a lui Gărdean

Abia în 2016 va afla omul de afaceri Adrian Gărdean dacă va fi sau nu executat silit, după ce Tribunalul Hunedoara a amânat pentru luna ianuarie judecarea cauzei.

gardean-660x330

Dosarul se află în faza de apel, la Tribunalul Hunedoara, după ce, pe fond, judecătorii de la Petroşani au respins contestaţia la executare formulată de Adrian Gărdean şi au stabilit că omul de afaceri e bun de plată. La Tribunalul Hunedoara s-a consumat primul termen de judecată al apelului, dar judectării au amânat cauza pentru data de 28 ianuarie 2016.

Potrivit sentinţei pronunţate de Judecătoria Petroşani în procesul dintre Adrian Gărdean  şi  ANAF- DGRFP Timișoara AJFP Hunedoara, Serviciul Fiscal Municipal Petroșani, pe numele omului de afaceri au fost emise titluri executorii în valoare totală de 247. 864 lei. Potrivit unor informaţii, în cazul lui Adrian Gărdean Finanţele Publice au decis executarea silită din cauza unor sume accesorii, a penalităţilor calculate din cauza întârzierilor la plată de pe vremea în care era înregistrat la Petroşani ca persoană fizică autorizată. Procesul a fost deschis la Judecătoria Petroşani în luna aprilie, dar judecata propriu – zisă a început în iunie. După mai multe termene, magistraţii au respins contestaţia acestuia. Omul de afaceri nu s-a mulţumit, însă, cu această sentinţă şi a formulat apel, care se va judeca la Tribunalul Hunedoara.

Reamintim că afaceristul Adrian Gărdean a revenit în atenţia publică odată cu Dosarul “Gala Bute”, instrumentat de DNA, în calitate de reprezentant al Termogaz Company Haţeg.

[slideshow_deploy id=’17330′]