NOUL SEF AL INSPECTORATUL JUDETEAN DE JANDARMERIE HUNEDOARA VA PRELUA STAFETA VINERI

 Colonelul Robert Vâță va prelua conducerea Inspectoratului Județean de Jandarmi. Asta dupa ce generalul de brigadă Viorel Sălan a anuntat ca va preda stafeta mai departe dupa 22 de ani de activitate. Acesta din urma va fi numit adjunct al șefului Jandarmeriei Române.

2010 - 01 Cdt - col Vita 2 mediu

Colonelul Robert Vâță este absolvent al Şcolii militare de ofiţeri superiori a Ministerului de Interne si al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București. Viitorul sef al jandarmeriei din Hunedoara este dublu licențiat în drept penal și în Istorie și este doctor în Științe Militare și Informații.

In aprilie 2012 a fost Inspector Şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj, iar in perioada martie 2003 – noiembrie 2009 și iunie 2010 – aprilie 2012 a fost prim adjunct al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Hunedoara.

Totodata, in perioada 2002-2003, Robert Vâță a fost Adjunctul comandantului Contingentului Român de Jandarmi pentru misiunile fortelor speciale de Politie, Comandantul Contingentului Jandarmeriei Române si Expert în Ordine Publică in Kosovo.

În perioada februarie 2000 – februarie 2002 a fost Şef de Stat major Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Hunedoara, iar din 1996 pana in 2000 a fost ofiter specialist de formare profesionala, iar un an mai devreme a fost comandant de companie in cadrul IJJ Hunedoara.

Ceremonia militara in cadrul careia ii va fi predata comanda și drapelul de luptă va avea loc vineri 11 martie 2016.

[slideshow_deploy id=’20328′]



« (Știre anterioară)