Criminalul care a îngrozit o întreagă comună a fost trimis în judecată

Bărbatul care a jefuit şi ucis două bătrâne din localitatea Balomir a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.  Ovidiu Dănuţ Drîngă este judecat pentru omor calificat şi tâlhărie calificată.
 download (1)
La finele lunii ianuarie, două surori au fost găsite moarte în propria casă de vecinii care mai veneau să le ajute. Erau bătrâne şi aveau și probleme de sănătate, iar cele două femei au fost găsite moarte, dezbrăcate și pline de lovituri pe podeaua casei.
Criminalul a fost descoperit după câteva zile şi în faţa anchetatorilor și-a recunoscut fapta. „Din cercetările efectuate până în prezent au rezultat probe privind suspiciunea rezonabilă că, în noaptea de 19/20 ianuarie 2016, inculpatul a pătruns prin efracție în locuința a două surori din com. Sântămărie Orlea, persoane în vârstă și cunoscute cu dizabilități neuromotorii, cu intenția de a le deposeda da bani prin exercitarea de violențe, le-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, leziuni ce au cauzat decesul acestora, după care le-a deposedat de circa 10.000 lei”, au precizat la vremea respectivă procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
Acuazat de omor calificat și tâlhărie, hunedoreanul riscă să fie condamnat la închisoare pe viață.
[slideshow_deploy id=’24093′]