Concurs naţional de gimnastică, la Petroşani

La începutul lunii mai, sute de gimnaşti din întreaga ţară se vor întrece la Petroşani. Concursul naţional de gimnastică aerobică “Cupa Parâng” a devenit o tradiţie, iar organizatorii sunt cei de la Clubul Copiilor Petroşani. Municipalitatea de la Petroşani susţine sportul, astfel că din bugetul local a fost alocată suma de 9000 de lei.

hqdefault (1)

 

“Practicarea unui sport reprezintă şansa unei dezvoltări armonioase, a găsirii unui echilibru între spirit şi trup, iar copiii care urmează calea sportului, descoperă disciplina, atât de necesară pentru clădirea unui viitor de succes. Fiecare copil care practică un sport, fie el de performanţă sau nu, trebuie susţinut şi încurajat. De asemena, fiecare proiect iniţiat de către instituţii de învăţământ sau de către ministere, care au ca scop principal promovarea sportului trebuie susţinut”, spun reprezentanţii municipalităţii de la Petroşani.

În perioada 27-28 mai la Petroşani va avea loc cea de-a X-a ediţie a Concursului naţional de gimnastică aerobică Cupa Parâng. Sunt aşteptate echipe de la cluburile copiilor şi palatele copiilor din întreaga ţară.

[slideshow_deploy id=’30675′]