Ce au discutat sindicaliștii cu Liviu Dragnea?

 

Reprezentanții Sindicatului Muntele au avut o întâlnire cu președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Acesta le-a promis că va discuta cu premierul Dacian Cioloș despre situația în care se află Complexul Energetic Hunedoara.

descărcare

“Am cerut în cadrul campaniei “Hunedoara suntem noi” sprijin politic pentru situaţia în care află Complexul Energetic Hunedoara, iar dintre toţi factorii politici ai judeţului, cei mai activi, în ceea ce priveşte Complexul Energetic Hunedoara par a fi cei de la PSD, motiv pentru care am avut şi întâlnirea cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Nu a făcut promisiuni, a luat act de solicitările noastre, de situaţia CEH şi aşteptăm să susţină, cel puţin în faţa Guvernului, funcţionarea pe mai departe a CEH şi salvarea locurilor de muncă”,  a declarat Cristian Iştoc, vicepreşedintele Sindicatului Muntele.

Discuţiile vin pe fondul întâlnirii care a avut loc săptămâna trecută între liderii minerilor şi oamenii politici din zonă. Sindicaliştii sunt conştienţi de faptul că în această perioadă se promit multe. Liviu Dragnea le-a promis liderilor angajaţilor CEH că va discuta săptămâna viitoare cu Dacian Cioloş, premierul României despre Complexul Energetic Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’20328′]