Gospodării din Hunedoara şi Haţeg din nou inundate

Pompierii şi autorităţile locale din Huendoara şi Haţeg  au intervenit încă de la 3 noaptea pentru a-i ajuta pe localnicii care au avut din nou de suferit de pe urma inundaţiilor produse în noaptea de luni spre marţi.
inund_hd
Judeţul Hunedoara se află sub cod galben de ploi torenţiale şi vijelii, iar preciptaţiile au adus inundaţii în Hunedoara şi Haţeg. Afectate au fost mai multe gospodării din Haţeg şi din Hunedoara, iar stradă din zona Castelului Corvinilor a fost acoperită cu pietriş şi zgură, fiind nevoie de intervenţia utilajelor pentru curăţarea acesteia.
inund_hd1
„Pompierii Gărzii de intervenţie Râu de Mori şi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Haţeg au acţionat cu motopompe pentru evacuarea apei din trei locuinţe, un garaj, o anexă şi un beci. Pompierii din Hunedoara au acţionat pentru scoaterea apei din 20 anexe, patru beciuri şi cinci curţi”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. De asemenea, primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu, a precizat că şi angajaţii primăriei au intervenit cu utilaje în zonele afectate.
inund_hd3
[slideshow_deploy id=’30675′]