Ajutoare umanitare pentru sinistrații din cartierul petroșănean Bosnea

Nu mai puțin de 60 de familii din cartierul Bosnea, una dintre cele mai afectate zone din Petroşani, în urma grindinei, ploilor și inundațiilor din 18-19 iunie 2016,  au primit, în cursul zilei de ieri,vizita voluntarilor de la Crucea Roșie Petroșani, cărora li s-au alăturat și alte alți oameni de suflet Costel Avram (președintele Asociației Rosa Multiflora), dr. Octavian Popescu-Fuchs (șeful DSV Petroșani), prof.univ.dr.ing. Radu Sorin (rectorul Universități din Petroșani), consilierul județean Doinița Maria Bălănesc, consilierul local Lavinia Elena Grigoriu și mulți alți oameni de bine.

bosnea

Aceștia au distribuit celor 60 de familii împreună cu care trăiesc 90 de copii, ajutoare umanitare constând în îmbrăcăminte, detergenți, produse de igienă persnală, soluții de dezinfectat, dar și alimente de primă necesitate, dulciuri, sucuri și jucării.

”Am reușit să acoperim trei străzi din cartoerul Bosnea, respectiv strada Poligonului, strada Funicularului și strada Progresului. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de Crucea Roșie Petroșani în aceast acțiune umanitară. Vom reveni, pentru că încă este nevoie de sprijin pentru oameni”, a decarat Felicia Vitan, președintele Filialei de Cruce Roșie Petroșani.

 

bosnea1

[slideshow_deploy id=’20328′]