Festivalul dinozaurilor

Țara Hațegului va găzdui cea de-a doua ediție a Festivalului Dinozaurilor. Evenimentul va avea loc în perioada  22-24 iulie, pe teritoriul Geoparcului Dinozaurilor Țara Hațegului, iar acțiunile se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

960035_128506304020390_260527678_n-660x330

Prima zi a festivalului va debuta vineri, 22 iulie, de la ora 10 în Parcul Copiilor din Hațeg. Aici vor avea loc ateliere de creație pentru cei mici. Tot vineri, va avea loc la Căminul Cultural din Sântămăria Orlea o piesă de teatru jucată de trupa Anonimii Comedianți. și ziua de sâmbătă, 23 iulie, este dedicată tot celor mici. De această dată, la Căminul Culturală Cârnești va avea loc o piesă de teatru, Micuț Prinț,  care utilizează tehnica teatrului de umbre.

 

  • Cetatea Mălăiești din comuna Sălașu de Sus, ora 19.00 – concert folk cu participarea interpreților Dana Florian, Felicia Popescu, Dan Manciulea, Nicu Zotta, Florin Camen și Leontin Florea.
  • Duminică, 24 iulie, la Centrul de Agrement din comuna General Berthelot, începând cu ora 15.00, se desfășoară Ziua Talentelor. Aici va avea loc o expoziție a produselor tradiționale, dar și multe alte spectacole.

Festivalul este organizat în baza unui parteneriat între Geoparcul Dinozaurilor Ţara Haţegului – Universitatea din Bucureşti și Asociaţia Geomedia, Asociaţia Centrul de Resurse pentru Acţiune Locală,  Asociaţia Femeilor din Sîntămăria Orlea, Asociaţia Drag de Haţeg, cu sprijinul autorităţilor locale din zonă, al Destinației de Ecoturism Țara Hațegului – Retezat, Adaconi s.r.l. și Asociației Tios.

[slideshow_deploy id=’13837′]

 



(Următoarea știre) »