Cartierul Dincă, încă o zonă urbană complet reabilitată la Vulcan

Autoritățile publice locale din municipiul Vulcan au finalizat cu succes un nou proiect de modernizare a infrastructurii, de data aceasta beneficiari fiind în principal cetățenii care locuiesc în carterul Dincă, în zona cuprinsă în spatele blocurilor de la ieșirea spre Lupeni (pe partea dreaptă) – zona fostei Piețe (actualmente supermaket Profi) și zona Bisericii Romano-Catolice.

dinca1

În acest areal, au fost executate ample lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale, fiind montate borduri, realizate trotuare cu mixtură de asfalt, au fost asfaltate căile de acces și parcările din zonă.

dinca2

”Această nouă lucrare pe care am dus-o la bun sfârșit, așa cum le-am promis de altfel cetățenilor din această zonă, este încă un lucru bun făcut din multitudinea de proiecte edilitare pe care le are administrația locală din municipiul Vulcan. Toate acestea vor fi făcute așa cum trebuie, rând pe rând, în limita resurselor bugetare de care dispune Primăria. Am făcut, după cum se poate vedea, o treabă bună și în zona Dincă și ne vom muta acum cu lucrările și în alte cartiere din Vulcan, unde astfel de lucrări sunt absolut necesare”, spune Gherghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

dinca3

[slideshow_deploy id=’13835′]