PRIMARUL PETROȘANIULUI INVITĂ ONG-URILE LA ”ZILELE SOCIETĂȚII CIVILE”

wersanskiÎn intervalul 27 septembrie – 2 octombrie 2016, Primăria municipiului Petroșani derulează, în parteneriat cu Asociația Casa Pro Urbis și alte 4 comunități partenere din orașele Varpolota-Ungaria, Ponte nelle Alpi – Italia, Bansko – Bulgaria și Psary – Polonia, proiectul inter-comunitar co-finanțat de Uniunea Europeană, intitulat ”ZILELE SOCIETĂȚII CIVILE”.

Potrivit organizatorilor, activitățile proiectului urmăresc să pună în evidență prezența și implicarea reprezentanților societății civile din toate comunitățile partenere, în viața localităților reprezentate precum și relația acestora cu administrațiile publice locale. Astfel, în perioada amintită, la Petroșani vor fi organizate workshop-uri, seminarii, activități de divertisment și recreative precum și Târgul Societății Civile, unde toți participanții vor prezenta în spațiul public informații despre activitatea lor.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi invită toate asociațiile și organizațiile neguvernamentale constituite la nivelul municipiului Petroșani și al Văii Jiului, în general, să participe la acest eveniment unic la nivel european. ”Având în vedere că în Petroșani există un număr important de structuri de societate civilă active în toate domeniile vieții comunității noastre și în deplin acord cu scopul proiectului nostru, în calitate de inițiator și promotor principal al acestui proiect, adresez invitația de participare activă la acțiunile programate în intervalul de timp menționat mai sus. În scopul bunei organizări a tuturor activităților, transmit rugămintea către toate structurile de societate civilă interesate să ni se alăture, să ne facă cunoscută intenția lor până în data de 01 septembrie 2016, urmând ca în zilele ulterioare acestei date să se stabilească toate detaliile participării”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

Pentru înscriere, persoana de contact este  WERSANSKI EDUARD, consilierul primaului pe probleme de societate civilă și relații externe. Acesta poate fi contactat la tel: 0722 335 034 sau pe contul de facebook CASA PRO URBIS. Înscrierea în proiect și participarea delegaților reprezentanților ONG sunt gratuite.

[slideshow_deploy id=’20328′]