Weekend plin pentru angajații ISU

Echipajele de pompieri, descarcerare şi prim-ajutor ale detaşamentelor din judeţul Hunedoara şi subunităţile aflate în subordine au intervenit, în intervalul 2 – 4 septembrie, la 4 incendii, dintre care 3 de vegetaţie uscată, 4 transporturi apă potabilă şi menajeră, 4 transporturi de la domiciliu la ambulanţă în Petroşani, Deva şi Hunedoara şi 4 activităţi de recunoaştere în teren şi educare în domeniul situaţiilor de urgenţă în mai multe societăţi comerciale şi lăcaşuri de cult.

pompieri

Două echipaje, alcătuit din 21 de pompieri, ai Detaşamentului Orăştie şi Gărzii Geoagiu, au acţionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Romos. Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale reuşind să oprească propagarea incendiului la locuinţele din apropiere. Au ars elementele combustibile din compunerea şopronului pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp, 2 paturi, 2 dulapuri, 10 metri liniari de gard din lemn, 20 butoaie din plastic şi o anvelopă de tractor. După stingerea incendiului, pompierii au concluzionat că, cel mai probabil, acesta a fost generat de un aparat de gătit lăsat nesupravegheat.

Echipaje de pompieri ale Detaşamentelor Deva şi Hunedoara au acţionat pentru stingerea a trei incendii de vegetaţie uscată ce s-au produs, în total, pe aproximativ 1000 mp, pe raza localităţilor Căinelu de Jos, Bârsău şi Hunedoara.

Detaşamentul de Pompieri Deva a executat 2 transporturi de apă potabilă la Centrul de Agrement Căprioara, în timp ce Staţia Brad a efectuat transporturi de apă menajeră la 2 gospodării din municipiul Brad şi Ribiţa.

În intervalul 2 – 4 septembrie, pompierii care acţionează în vederea acordării ajutorului medical de urgenţă au asistat medical 67 de persoane.

În intervalul 29 august – 4 septembrie, inspectorii de prevenire din cadrul I.S.U. Hunedoara au efectuat  25 controale:  2 la localităţi, 8 la instituţii, 2 la unităţi de cult şi 12 la operatori economici şi unul la SVSU.

În timpul controalelor, inspectorii de prevenire au identificat 30 deficienţe şi au aplicat 11 sancţiuni principale, formate din 11 avertismente.

[slideshow_deploy id=’17636′]



« (Știre anterioară)