FOTBAL / Prima deplasare, primul eșec al petrilenilor în actualul sezon al Ligii a IV -a Hunedoara

1

Daniel Petru BOLOG

Partida restanță din etapa întâi a Campionatului Județean de Fotbal care a programat întâlnirea dintre AS AURUL CERTEJ și CS INTER PETRILA s-a disputat miercuri, 21 septembrie, pe stadionul Minerul Certej.

Dacă junii lor colegi au încheiat cu victorie în deplasare, la scorul de 0 – 3, nu același lucru se poate spune și despre seniorii Inter Petrila care nu au reușit să treacă de selecționata surpriză din actualul sezon, Aurul Certej.

Partida începuse bine, favorită fiind echipa Petrilei în acest meci, reușește să deschidă scorul, marcând primul gol al întâlnirii prin Zavracu.

Înainte de finalul primei reprize, la o fază controversată imputată arbitrului central Voica (ofsaid semnalizat de tușier dar neacordat), Aurul Certej aduce egalarea pe tabela de marcaj.

De aici începe rețeta eșecului. Repriza a doua începe cu nervi întinși la maxim.

2Poate datorită dorinței de a învinge cu orice preț aduce petrilenii în postura de a greși la multele ocazii de a înscrie, pe un fond psihologic complicat, făcând referire și la arbitrajul foarte greu de realizat în astfel de condiții.

Puținele ocazii ale sportivilor din Certej însă, se finalizează prin marcarea celui de-al doilea gol al partidei, un gol mult prea ușor încasat de petrileni.

Au urmat apoi minute în șir marcate de nervi care au fost sancționate și de o parte și de cealaltă cu cartonașe galbene, punând paie pe foc pe fondul nervos al jucătorilor, ducând până la eliminarea lui Androne, chiar în ultimele minute ale meciului.

Una peste alta, vorba proverbului, cel mai deștept câștigă. Aurul Certej învinge în această partidă cu armele petrilenilor.

AS AURUL CERTEJ – CS INTER PETRILA, scor final 2 – 1 (1 – 1).

j

[slideshow_deploy id=’19869′]