A opta Conferință a Asociației Femeilor Africane din domeniul Geoștiințelor în dezbatere la Geoparcul dinozaurilor de la Hațeg

Foto GeoparcAstăzi, 3 octombrie 2016, pe teritoriul Geoparcului Dinozaurilor Țara Hațegului – Geoparc Internațional UNESCO administrat de Universitatea din București va avea loc workshop-ul dedicat interpretării patrimoniului geologic, în cadrul celei de-a opta Conferințe a Asociației Femeilor Africane din domeniul Geoștiințelor.

Conferința se desfășoară în perioada 1 – 7 octombrie la Sibiu, iar vizita în Geoparc este parte componentă a Conferinței. Workshop-ul va fi coordonat de dr. Alexandru Andrășanu, directorul Geoparcului și se va desfășura, începând cu ora 11.00, la principalele puncte de vizitare și de interpretare din Geoparc și anume: sediul central al Geoparcului din orașul Hațeg, str. Libertății, nr. 9A, Centrul de Știință și Artă din comuna General Berthelot, Casa Vulcanilor din comuna Densuș, Casa Dinozaurilor Pitici, Casa Tradițiilor și poteca tematică Valea Dinozaurilor din Sînpetru, comuna Sîntămăria Orlea.

Conferința este organizată de Asociația Femeilor Africane din domeniul Geoștiințelor în parteneriat cu Societatea Română de Geologie, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Geologie și Geoecologie Marină – GeoEcoMar, Facultatea de Geologie și Geofizică a Universității din București, Bucharest Student Chapter, Complexul Național Muzeal ”Astra” Sibiu, Muzeul Național Brukenthal Sibiu, Rețeaua Africană a Geoparcurilor, Colectivul de Geodinamică, Geoeducație și Patrimoniu Geologic din cadrul Facultatății de Științe El Jadida din Maroc, Asociația Internațională de Promovare a Geoeticii și Uniunea Arabă pentru Geoștiințe.

[slideshow_deploy id=’13837′]



(Următoarea știre) »