Platformă pentru informarea investitorilor

Municipalitatea de la Petroșani a realizat o platformă dedicată, în mod special, investitorilor. Autorităţile locale de la Petroşani caută investitori. În acest sens a fost lansată o platformă prin care potenţialii investitori pot afla mai multe informaţii legate de halele, terenurile disponibile sau de facilităţile oferite.

primaria-petrosani

“Această secţiune a fost creată cu scopul de a promova interesele economice ale municipiului Petroşani, precum şi creşterea numărului investiţiilor în municipiu. Consolidarea relaţiei cu investitorii este o preocupare esenţială şi implică o activitate continuă de informare a acestora. Această secțiune cuprinde, în principal informaţii legate de posibilităţile de investiţii în zona noastră, facilităţile care pot fi acordate în conformitate cu legislaţia în vigoare, halele industriale şi terenurile care pot fi puse la dispoziţia firmelor interesate”, arată site-ul dedicat special investitorilor.

La nivelul municipiului Petroşani sunt disponibile mai multe hale, care cumulat au peste 7000 de metri pătraţi, acesta putând fi puse oricând la dispoziţia unor investitori interesaţi să creeze locuri de muncă.

Edilii oferă şi facilităţi celor care vor să vină şi să investească în municipiul Petroşani. De pe site-ul special realizat, oamenii de afaceri pot afla care sunt facilităţile puse la dispoziţia lor.

“Autorităţile locale sprijină investitorii în perioada de înfiinţare, asistenţă şi implicare directă pentru obţinerea într-un timp cât mai scurt posibil a tuturor certificatelor, autorizaţiilor, permiselor, etc. care sunt eliberate de Primăria Municipiului Petroşani, consultanţă şi sprijin în relaţia cu terţe instituţii pentru facilitarea realizării investiţiei, în măsura în care nu sunt afectate interesele nici uneia dintre părţi, HCL nr. 195/2012 privind aprobarea Regulamentului de acordare a facilităților fiscale la plata impozitelor și taxelor locale privind stimularea atragerii de investiții și susținerea dezvoltării economice durabile în municipiul Petroșani pentru persoane juridice(schemă locală de ajutor de stat)”, se mai arată pe site.

Edilii îşi propun ca prin acest site să ofere informaţii concrete şi accesibile tuturor celor care ar putea investi în municipiul Petroşani.

[slideshow_deploy id=’27126′]