FOTBAL. INTER PETRILA CAMPIOANA DE TOAMNĂ A LIGII A IV -A – HUNEDOARA

Sâmbătă. pe Stadionul Parângul din Lonea (Petrila), s-a desfășurat partida dintre Inter Petrila și Hercules Lupeni, într-o atmosferă incendiară, cu un public foarte numeros în ciuda ploii și a vremii nefavorabile desfășurării unui joc de fotbal, așa cum doar pe vremuri se mai disputau meciurile la Petrila.
Inter Petrila a învins selecționata Lupeniului cu scorul de 4 – 1 (3 – 1), într-o partidă foarte frumoasă, contând pentru etapa cu numărul 11, meciul a fost foarte bine ținut în frâu de arbitrul Daniel Thirt, care nu a iertat absolut nicio abatere de la limita sportivității.
Atmosferă de sărbătoare pe Stadionul Parângul din Lonea de la care nu au lipsit nici oficialitățile orașului, însemnând că sportul este foarte important pentru comunitatea petrileană și acesta face parte din preocupările edililor de la Petrila.
inter-seniori
Info Petrila transmis LIVE întreaga partidă și am încercat să surprindem oficialii orașului exact în momentele de emoție ale finalului fericit al partidei.
Vasile Jurca – Primarul Orașului Petrila
„Nu pot să fiu decât bucuros și fericit că echipa noastră, Inter Petrila, a reușit să încheie această etapă pe locul întâi, a reușit să învingă și echipa de pe locul doi, Hercules Lupeni, o echipă destul de puternică. Bravo lor, îi susținem în continuare și sper să câștigăm campionatul.”
Dorin Curtean – Viceprimar Orașul Petrila
„Un meci destul de frumos, felicitări băieților noștri că astăzi au marcat patru goluri. Le doresc succes în continuare, pe viitor să rămână la fel de buni ca și acum.”
Eugen Duma – Președinte CS Inter Petrila
„Păcat de multele cartonașe care s-au luat dar, așa cum ați văzut, a fost un meci cu adevărat sportiv. Un meci frumos, bine că am câștigat. Acum așteptăm să treacă pauza de iarnă și să sperăm că în ultima etapă, la Lupeni, vom fi deja campioni, cei mai buni. Inter Petrila este campioana de toamnă, după mulți, mulți ani, …, demult nu am mai văzut la Lonea un meci cu atât de mulți spectatori.”
Adrian Câmpean, căpitanul formației petrilene, a lăsat un mesaj pe pagina de socializare în care își felicită colegii și susținătorii echipei:
„Dragii mei colegi. Vă mulțumesc că, prin ceea ce ați făcut pe teren, o să avem o vacanță plăcută și liniștită. Locul 1 este pentru cei serioși, noi împreună am vorbit pe teren prin fapte nu prin vorbe. Mulțumim suporterilor și celor care ne sunt alături.”
Juniorii Inter Petrila, vice-lideri
inter-juniori
În cealaltă partidă, cea a juniorilor celor două formații, Inter Petrila a învins Hercules Lupeni cu scorul de 6 -2.
Juniorii petrileni au terminat astfel turul campionatului județean de fotbal în poziția de vice-lideri în această toamnă.

[slideshow_deploy id=’41107′]