Angajatul lunii Decembrie la Apa Serv Valea Jiului

angajt-apeConducerea Apa Serv Valea Jiului a decis ca, începând cu luna noiembrie a anului 2016, pentru stimularea implicării salariaților în activitățile specifice din cadrul operatorului regional de apă și canalizare, dar și pentru a încuraja competitivitatea personalului angajat, să fie instituit un premiu special acordat ”Angajatului lunii”.

 ”În obținerea rezultatelor pe care Apa Serv Valea Jiului le-a înregistrat în ultimii ani, un rol determinant l-au avut salariații firmei. De la cel mai mic muncitor și până la nivel de director, angajații noștri au demonstrat că atunci când vrei cu adevărat să-ți faci datoria la locul de muncă, munca de echipă se transformă în rezultate meritorii pentru întreaga firmă și, ceea ce ne mulțumește mai mult, în creșterea calității serviciilor pe care le oferim abonaților noștri. Tot pentru a impulsiona menținerea acestui trend dar și pentru a păstra ștacheta activității salariaților Apa Serv la aceleași cote de interes ridicat, am decis să insituim acest premiu special, menit să recompenseze în fiecare lună cei mai activi dintre angajații noștri. Vorbim despre un premiu care poate aduce oricărui angajat al Apa Serv nu doar atenția cuvenită pentru munca prestată, ci și evidențierea publică a acestuia, dar și o primă semnificativă la salariul pentru luna în care a fost evidențiat”, spune Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.

Echipa managerială a operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului a analizat rapoartele de activitate al angajaților firmei din luna decembrie 2016 și a decis să acorde Premiul ”Angajatul lunii Decembrie” pentru trei dintre angajaţii societaţii şi anume doamnei Mariana Haţegan – operator calcul la Centrul de Încasări Petrila ,  doamnei Monica Dregan  –  şef serviciu Aprovizionare şi Achiziţii Publice şi domnului Claudiu Popa – instalator în cadrul Secţiei Apă- Canal.

Aceştia împart titlul de ”Angajat al lunii decembrie”, al doilea premiu de acest fel instituit de Apa Serv Valea Jiului. Celor trei angajați, conducerea Apa Serv le-a oferit o diplomă prin care să le fie evidențiat statutul de ”Angajat al lunii”, precum și o primă în bani.

[slideshow_deploy id=’27126′]