În 2017 stațiunea Straja va avea canalizare

conducerea apa servÎnceputul anului 2017 aduce vești bune pentru proprietarii de cabane și pensiuni turistice din sațiunea Straja Lupeni, dar și pentru turiștii care vor găsi aici, începând cu sezonul viitor, condiții mai bune de infrastructură. Primele informații în această direcție vin de la Apa Serv Valea Jiului și vizează proiectul privind realizarea infrastructurii de canalizare în stațiunea turistică Straja.

”Vă informez că, în aceste zile, au fost finalizate procedurile legale privind desemnarea antreprenorului general al acestei lucrări. După analizarea dosarelor depuse de cele 8 firme participante la licitația organizată de Apa Serv, pe baza criteriului de evaluare ”cel mai bun raport calitate-preț”a fost desemnată câștigătoare oferta depusă de Hidroconstrucția SA București. De altfel, această firmă a ofertat și cel mai bun preț pentru această importantă lucrare, un preț de 2.089.035,61 lei (fără TVA), mult mai mic față de de estimările din caietul de sarcini, de peste 3,4 milioane de lei (fără TVA). Sper ca, în zilele imediat următoare, să semnăm acest contract și, imediat ce vremea ne va permite, să începem execuția acestui proiect astfel încât sezonul turistic de iarnă 2017/2018 din Straja, să găsească operatorii de turism cu branșament la sistemul public de canalizare, așa cum este normal să fie într-o stațiune de interes așa cum a devenit cea de la Straja Lupeni”, a declarat Costel Avram, directorul general al ASVJ, la conferința de presă de astăzi.

Acesta apreciază, în ceea ce privește imlementarea acestui proiect, excelenta colaborare în abordarea acestui program de investiții, atât cu Primăria și Consiliul local Lupeni, cât și cu Consiliul județean Hunedoara, dar și cu proprietarii de cabane și pensiuni din stațiune.

straja2

[slideshow_deploy id=’20328′]