La Petrila, în acest weekend, după 17 ani revine în atenție fotbal – tenisul

Din 2017, în noua ediție a naționalei de fotbal – tenis a debutat, după 17 ani de întrerupere, secția de fotbal – tenis a clubului sportiv de la Petrila, Inter Petrila.

Noua secție coordonată de Claudiu Stoica, fost jucător al anilor 90 până în 2000, atunci când fotbal – tenisul dispare de la Petrila, revine acum în atenția iubitorilor sportului, propunându-și să redevină ceea ce a fost odată. Lotul format din șase jucători, Florin Bolohan, Nicușor Chircu, Bogdan Marmaliuc, Daniel Zvanciuc, Cristian Horvath și Claudiu Stoica, participă la primele două etape naționale și se situează pînă acum în urcare pe poziția a șasea din zece participante.

Etapa a treia națională se va desfășura acum la Petrila iar CS Inter Petrila dorește să aducă un plus de organizare a evenimentului. Astfel, vineri, 31 martie, vor avea loc tragerile la sorți pentru desemnarea capilor de serie precum și a programului competiției, participanții fiind invitați la o agapă specifică zonei Văii Jiului, la restaurantul „Alcatraz” din Petrila, iar Inter Petrila va premia finaliștii cu cupe și diplome.

Etapa propriu-zisă va avea startul sâmbătă, 1 aprilie, începând cu ora 8,30 și va continua pe tot parcursul zilei, întrecerile fiind organizate în două săli de sport, cea de la Școala nr. 4 din Petroșani și cea a Colegiului Tehnic „Constantin Brâncuși” din Petrila, evitându-se astfel prelungirea evenimentului până duminică, așa cum era prevăzut inițial.

Semifinalele și finalele celei de-a treia etape se vor desfășura imediat după intrecerile pe grupe, la Sala Sporturilor „Constantin Brâncuși” din Petrila. Mult succes tuturor participanților!

[slideshow_deploy id=’20328′]