Agențiile băncilor și unitățile Poștei Române, închise de 1 mai. În schimb, lanțurile de retail și centrele comerciale sunt deschise

Poşta Română a anunţat vineri că toate oficiile poştale rămân închise în data de 1 mai, zi în care vor fi deschise doar unităţile bancare din marile centre comerciale. Centrele comerciale și magazinele reţelelor de retail vor fi deschise de 1 mai şi vor avea oferte speciale la produsele de sezon.

Programul anunţat de Poşta Română este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora ziua de 1 mai este declarată zi de sărbătoare legală, în care nu se lucrează.

Marile lanţuri de retail precum Carrefour, Lidl, Kaufland sau Auchan au anunţat că toate magazinele lor vor funcţiona pe data de 1 mai după programul obişnuit.

Mai mult, marile lanţuri de magazine din comerţul modern vor avea şi promoţii pentru anumite produse.

„În această perioadă, până pe 2 mai, clienţii pot găsi oferte speciale la produse din carne, mezeluri, legume şi fructe, băuturi, dar şi reduceri de preţ la echipamentul pentru grătar şi cărbune pentru grătar”, au anunţat reprezentanţii Kaufland.

Şi centrele comerciale vor funcţion după programul obişnuit în weekendul de 1 Mai.

ziarulunirea.ro

[slideshow_deploy id=’17636′]