Performanța a fost răsplătită

Aproape 300 de sportivi și olimpici din municipiul Petroșani care au obținut rezultate bune la concursurile la care au participat au fost premiați de reprezentanții administrației locale. Pentru că prin participarea la concursuri, dar și prin rezultate obținute promovează municipiul Petroșani, cei mai buni elevi au fost recompensați pentru munca lor. Acțiunea de premiere a avut loc cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

“Vreau să vă felicit pentru performanțele voastre, vreau să îi felicit pe profesorii șI antrenorii voștri, dar șI pe părinții șI bunicii voștri, cei care duc greul. În fiecare an, de Zilele municipiului Petroșani premiem excelența și performanța, iar voi sunteți cei mai buni dintre cei mai buni din municipiul Petroșani. Să o țineți tot așa, să creșteți mari, frumoși și sănătoși și să îi bucurați pe cei dragi vouă”, le-a spus Tiberiu Iacob Ridzi, celor prezenți la festivitatea de premiere a olimpicilor și sporivilor din municipiul Petroșani.


Sportivii și olimpicii pun an de an Petroșaniul pe harta performerilor de renume mondial. Avem copii care duc numele municipiului Petroșani peste tot în lume. Pentru acest lucru, 284 de olimpici și sportivi, dar și cadrele didactice sau antrenorii care îi îndrumă au fost premiați de Primăria și Consiliul Local al municipiului Petroșani.

 

[slideshow_deploy id=’27028′]