Străzi și poduri refăcute la Petrila

Câteva străzi și un pod din orașul Petrila vor fi refăcute. Autoritățile locale de la Petrila au demarat procedurile pentru reabilitarea carosabilului spre Moliviș. Astfel se achiziționează “servicii de dirigenție de șantier pentru obiectivul refacere drum de interes local din domeniul public al orașului Petrila, L=1,7 km – rupt corp drum”.

“Durata prezentului contract este până la recepția la terminarea lcurărilor, cu prelungire automată, în cazul suplimentării perioadei de execuție a lucrărilor, dar fără plata suplimentară”, arată contractul.

13.824,91 lei fără TVA au alocat autoritățile locale de la Petrila pentru dirigenția de șantier. Este vorba de strada Mesteacănului, str. Voislova și strada Moliviș din orașul Petrila.

Totodată, pentru alte trei străzi din satul Tirici se achiziționează servicii de dirigenție de șantier. Pentru aceste străzi autoritățile au alocat suma de 8.226,81 lei, fără TVA. În acelașI context, va fi reabilitat șI un pod distrus. Este vorba de un pod distrus în cartierul Muncii.

[slideshow_deploy id=’27028′]



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »