Sprijin pentru mediul de afaceri?

Cum pot fi susținuți antreprenorii români în ceea ce privește internaționalizarea lor? La această întrebare vrea să afle răspuns deputatul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, care îi solicită ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, lămuriri.

“În cadrul programeor aflate în derulare prin Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, numărul estiamt de beneficiari pentru anul 2017 este de 16.000, față de cei 990 de beneficiari din anul 2016. Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și-a stabilit, în termeni clari, dezvoltarea unui model nou de abordare guvernamentală în relația cu mediul de afaceri, orientat spre un sprijin real și eficient pentru evoluția business-ului românesc. În luna iulie a avut loc lansarea Programului de susținere a internaționalizării operatorilor economici români, cu finanțare de la bugetul de stat, pentru perioada 2017-2020 – Măsuri de sprijinire și promovare a exportului susținute de Guvernul României”, arată deputatul PSD, Laurențiu Nistor.

În acest sens, ministrul va trebui să precizeze “ce prevede acest program, dacă există o sumă bugetată și o eventuală estimare a beneficiarilor”.

[slideshow_deploy id=’27028′]