Târg de Crăciun și la Haţeg

Este pentru prima dată când în „capitala” Țării Hațegului are loc un astfel de eveniment.

Târgul de Crăciun 2017 va fi inaugurat în zona Parcului central, pe data de 17 decembrie, iar evenimentul, organizat de Primăria/Consiliul local Haţeg şi Rotary Club Haţeg.
„Anul acesta, am venit către comunitate cu propunerea de a trăi magia sărbătorilor de iarnă împreună, într-un spaţiu public, în aer liber. Ne bucurăm că domnul Marcel Adrian Goia a fost în asentimentul nostru şi ne-a susţinut cauza, acceptând ca programul obişnuit de colinde organizat de către Primărie să se desfăşoare pe scena amenajată în centrul oraşului. Pentru acest eveniment, Rotary Club Haţeg a achiziţionat patru căsuţe de lemn, pe care le pune la dispoziţia artizanilor de produse tradiţionale şi cu specific de Crăciun”, spune Alexandru Bulacu, preşedinte Rotary Club Haţeg (2017 – 2018).

Prima ediţie a Târgului de Crăciun de la Haţeg debutează cu un eveniment de excepţie, o surpriză neaşteptată, pusă la cale de Clubul Copiilor Hunedoara, care organizează cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului cu participare internaţională ‘Rădăcinile noastre! Am venit să colindăm!’.

[slideshow_deploy id=’24093′]



« (Știre anterioară)