Accident rutier grav pe raza localității Pui

Trei autovehicule au fost implicate într-un accident rutier produs pe DN 66, la ieșire din localitatea Pui.
Primele informații arată că trei persoane au fost rănite, una dintre ele având nevoie de intervenția echipelor de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Petroșani. Mai multe autospeciale ale ISU de la Petroşani şi Baru Mare au fost trimise către răniţi, dar şi ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.
UPDATE

Un șofer prea grăbit a produs un accident rutier care se putea transforma într-o tragedie, trei autoturisme fiind avariate iar două persoane rănite.

 Accidentul rutier a avut loc pe DN 66, la ieșire din localitatea Pui, iar polițiștii au stabilit că vinovat este un șofer care n-a păstrat distanța față de mașina care circula în fața sa. Din cauză că drumul era alunecos n-a mai reușit să oprească la timp și l-a izbit puternic din spate, ca mai apoi să-l proiecteze într-o altă mașină oprită pe marginea drumului. „Noi am fost anunțați că sunt victime multiple dintre care una încarcerată. Ne-am deplasat la locul accidentului și am constatat că, din fericire, acest lucru nu se confirmă. Au fost două victime mai mult speriate decât lovite. Ambele au fost transportate de către echipajele SAJ Hațeg și SMURD Baru Mare la Spitalul de Urgență Petroșani”, a declarat Cristian Baleia, adjunctul Detașamentului de Pompieri Petroșani. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier și cine se face vinovat.

[slideshow_deploy id=’27028′]