Campionatul de Fotbal pe Teren Sintetic, ”Cupa Instituțiilor” – Ediția a II -a, Petrila 2018

Clubul Sportiv ”Inter Petrila”, în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria Orașului Petrila, organizează în perioada 16 – 30 aprilie 2018, cea de-a doua ediție a Campionatului de Fotbal pe Teren Sintetic, ”Cupa Instituțiilor”.

Înscrierile se pot face până la data de 10 aprilie 2018 și sunt așteptate instituții din domeniul public și privat din Valea Jiului, confirmarea și tragerea la sorți a echipelor fiind programată pentru data de joi, 11 aprilie 2018, începând cu ora 16,00.

Partidele se vor desfășura zilnic în perioada programată, inclusiv în weekend, pe terenul sintetic din incinta Stadionului ”Parângul” din Lonea, programul meciurilor fiind stabilit prin tragere la sorți. De menționat este faptul că, la această ediție, echipele vor fi formate obligatoriu doar din jucători amatori ai sportului cu balonul rotund, nefiind admiși sportivi legitimați.

După desfășurarea partidelor din faza pe grupe se vor disputa semifinalele, finala mică și finala mare. Arbitrajul semifinalelor și al finalelor va fi asigurat de AJF Hunedoara. Vor fi decernate premii constând în obiecte, cupe, diplome și medalii. Parteneri ai competiției sunt: Info Petrila și AJF Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’20328′]