Au ajuns în arest pentru tâlhărie calificată

Cuplul din Deva care a stâlcit în bătaie un bărbat, l-au jefuit și apoi l-au lăsat să agonizeze într-un parc din localitatea Vințu de Jos, au fost arestați de magistrații din Alba Iulia.

Suspecții, unul de 31 de ani iar celălalt de 47, ambii din Deva, sunt acuzați că au snopit în bătaie un bărbat, tot din Deva, și după ce l-au lăsat inconștient i-au luat telefonul și banii din portofel. S. Nicolae și iubita acestuia G. Crucița sunt acuzați de tâlhărie calificată și au fost arestați pentru 30 de zile de către judecători. Cuplul a cerut în fața judecătorilor să fie cercetați sub control judiciar sau arestul la domiciliu, însă cererile le-au fost respinse. Aceștia pot totuși depune contestaţie urmând ca Tribunalul Alba să decidă dacă pot fi lăsați în libertate.

Ancheta este derulată de polițiștii din Vințu de Jos sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Victima celor doi a fost descoperită inconștientă de către trecători, într-un parc, iar poliţiştii au aflat că agresorii „i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în zona feței și a abdomenului, deposedându-l, prin ameninţare, de suma de 500 de lei și un telefon mobil”, arată ancheta. Bărbatul jefuit a ajuns cu răni serioase la spitalul din Sebeş pentru a primi îngrijiri medicale.

[slideshow_deploy id=’57197′]



(Următoarea știre) »