Femeia-eterna enigmă, dezvăluită în imagini geniale la expoziția artistului fotograf vulcănean Francisc Nemeth

O expoziție de artă fotografică semnată de artistul emerit internațional IAAF Francisc Nemeth este întotdeauna un eveniment. S-au convins de acest lucru toți cei care au răspuns invitației de a participa la vernisajul expoziției de artă fotografică organizată la Vulcan în programul Nedeii Vulcănene, de maestrul Nemeth – cetățean de onoare al Vulcanului.

Subiectul ales pentru expoziția din acest an de la ”Nedeia Vulcăneană” a artistului fotograf a fost ”Femeia-eterna enigmă”. ”Vernisajul expoziției foto derulate la Cinematograful Luceafărul, circumscris Nedeii Vulcănene ediția 2018, a permis tuturor celor prezenți să se reconecteze la ceea ce este în esență Femeia… Sau cel puțin să reflecteze la tot ceea ce poate reprezenta Femeia pentru viața societății umane. Grație lucrărilor artistului internațional emerit- domnul Francisc Nemeth, fiecare dintre privitorii acestora poate percepe frumusețea, armonia, expresivitatea, profunzimea și mai ales misterul feminin, la toate vârstele”, a remarcat amfitrionul evenimentului, Felicia Portase.


Pentru modul în care artistul fotograf a promovat imaginea municipiului Vulcan în țară și în lume, administrația publică locală – prin domnul primar Gheorghe Ile,i-a înmânat anul acesta o diplomă de excelență.

”După o zi atât de plină cu trăiri, emoţii, satisfacţii şi bucuria revederii cu prietenii, modelele şi vizitatorii care au ţinut să mă onoreze prin prezenţa lor la acest eveniment, greu mai găsesc cuvinte prin care să-mi exprim mulţumirile. În primul rând mulţumesc domnului primar Gheorghe Ile şi consiliului local pentru diploma de excelenţă. Mulțumesc pentru cuvintele de apreciere, domnului viceprimar Cristian Merişanu, domnului Pompiliu Barbu şi altor personalităţi din administraţia locală. Doamnei Felicia Gabriela Portase calde mulţumiri, pentru excelenta prezentare a expoziţiei şi autorului. Prietenului meu prof. Grigore Roibu împreună cu soţia, pentru efortul lor de a veni de la Deva pentru a mă onora la vernisaj. Asemenea, domnului Tiberiu Vinţan directorul Grupului de presă Exclusiv. Fiicei mele Helen, pentru ajutor la montarea expoziţiei şi la vernisaj. Doamnei ing. Mirela Vişan și frumoaselor modele: Adela, Andrada şi Iustina, care au ţinut să fie prezente nu numai pe simeze. Prietenilor şi cunoscuţilor, precum şi tinerilor care au fost în număr mare prezenţi. Mulțumesc familiilor, István Illyés, Gheorghe Krausz, Pavel Kovács şi altora care au fost prezenţi. Dacă prin această expoziție am putut sensibiliza comunitatea Vulcanului la mai mult respect şi dragoste către eternul feminin, atunci munca mea nu a fost în zadar”, a spus, la rândul său, artistul fotograf Francisc Nemeth.

 

 

[slideshow_deploy id=’24093′]