Nemulțumiți de pedepse

Indivizii speră să scape de condamnările dictate de judecătorii hunedoreni. Instanța de fond i-a condamnat la pedepse cu executare mai ales că nu și-au recunoscut faptele.

Doi bărbați din Hunedoara au fost prinși de polițiști după o urmărire ca în filme, iar unul dintre ei a încercat să-i atace pe oamenii legii cu o bară metalică. A fost potolit imediat după ce unul dintre polițiști a scos pistolul din toc și l-a somat să se oprească. Cei doi,

Sârb Vasile Florin zis „Gorgan” și Ţâru Ciprian Andrei au fost trimiși în judecată pentru furt calificat și tentativă la furt calificat, și au fost condamnați de Judecătoria Hunedoara la pedepse cuprinse între 1 an și 9 luni şi 3 ani şi 2 luni de închisoare. Cum Sârb mai avea un rest de pedeapsă, instanța a decis că va executa 5 ani 1 lună şi 10 zile de închisoare în regim de detenţie. Sentințele au fost atacate de indivizi la Curtea de Apel Alba Iulia, iar completul urmează să decidă dacă pedepsele sunt juste. Hoții au fost prinși de polițiștii din Hunedoara în timp ce forțau gratiile metalice și ușa de acces cu ajutorul unei bare din metal, la un magazin din municipiu. La vederea polițiștilor, indivizii au fugit în încercarea de a scăpa. Unul dintre ei a fost prins fără a opune rezistenţă, ascuns în niște boscheți, în timp ce al doilea a sărit la polițiștii care-l urmăreau cu o bară metalică. Polițistul a executat trei focuri de avertisment în plan vertical, cu pistolul din dotare, moment în care suspectul a aruncat bara metalică și a intrat în scara unui bloc, urcând pe acoperiș, unde a și fost prins. Patru societăți comerciale au fost „vizitate de cei doi hoți.

[slideshow_deploy id=’27028′]



(Următoarea știre) »