Tatăl abuzator vrea în arest la domiciliu

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală, dar a contestat soluția. Anchetatorii spun că și-a abuzat în mod repetat fiica de 10 ani.

 

Individul de 46 de ani din comuna Burjuc le-a cerut judecătorilor deveni să fie plasat în arest la domiciliu sau controlul judiciar pe durata anchetei, dar magistrații I-au respins cererea. B. Dorin-Gheorghe cercetat în arest prevenit sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală. Acesta contestat soluția Judecătoriei Deva la Tribunalul Hunedoara.

Anchetatorii spun că minora locuia alături de tatăl ei în satul Tisa, comuna Burjuc, după ce mama de 41 de ani a plecat la muncă în Germania. În tot acest timp a fost siluită repetat de tatăl rămas acasă. Bărbatul lucra cu ziua pe la oamenii din sat. Individul a abuzat-o sexual de nu mai puţin de nouă ori în ultimele zile, aveau să afle anchetatorii. Acesta o atingea în zonele intime şi apoi se masturba, astfel că dacă era prins să poată nega că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu copila. Minora a îndurat chinurile fără să spună nimănui nimic de teama monstrului, însă la sosirea mamei şi-a făcut curaj şi a mărturisit totul. Femeia a luat-o pe fetiţă şi s-a dus glonţ la poliţie.

[slideshow_deploy id=’20328′]



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »