Distracție la maxim în ”Carnavalul de Halloween” al elevilor de la Liceul tehnologic Retezat din Uricani

După experiențele de neuitat trăite la cele două ediții  anterioare ale ”Carnavalului de Halloween”, Consiliul  Școlar al Elevilor de la Liceul Tehnologic ,,Retezat,, din Uricani a hotărât să continue tradiția acestui eveniment, care a fost reeditat și în acest an. Carnavalul de Halloween de la Uricani a avut loc în data de 09.11.2018  pe scena Casei de Culltură din localitate, cncretizându-se într-un  unui spectacol de excepție în cadrul căruia au participat elevi din ciclul gimnazial si liceal.

Nu mai  puțin de 20 de participanți s-au înscris în concurs, iar alte 250 de persoane au fost prezente în public la acest spectacol dedicat toamnei. Potrivit organizatorilor, toți participanții au dat dovadă de multă creativitate  în realizarea costumelor, dar și de îndrăzneală în realizarea probelor de concurs, care au constituit o surpriză pentru competitorii provocați să abordeze teme precum:. cursa dovlecilor, mimează personajul, dovleacul muzical sau proba de dans tematic realizată pe melodia  ,,Thriller,, a lui Michael Jackson.

Misiunea cea mai grea a revenit juriului format de această dată din reprezentanți ai Consiliului Elevilor care au avut sarcina de a hotărî care au fost cele mai frumoase și mai creative costume din concurs. După deliberări, Locul I a fost acordat elevei Rusu Beatrice din clasa a XI-a B care a întruchipat-o pe ,, Zâna Toamnei,,. Locul al II-lea a fost câștigat de elevul Ciulean Rareș din clasa a VIII-a, care a fost cel mai amuzant și popular personaj, explicând juriului că a ales să se costumeze în…  ,,Elodia,, . Locul al III-lea a fost ocupat de elevul Nicoi Raul  din clasa a VIII-a B acesta înfățișând un cowboi din filmele western .

Membrii juriului  au fost:  Malairos Alexandru, Stan  Adela, Crăciun Bianca, Danciu Vanessa, Ghețău Alin, Căciulă Ciprian și Jerca Bogdan .

,,Mă simt onorat că am participat la acest minunat eveniment în calitate de președinte al juriului dar și de organizator . A fost o plăcere deosebită mai ales că am fost din nou  înconjurat de colegi, prieteni și profesori  dragi pe care mereu m-am putut baza și împreună cu care am realizat o mulțime de activități  extrașcolare de neuitat. Doresc să felicit în mod deosebit membrii Consiliului Școlar al Elevilor, o echipă în adevăratul sens al cuvântului care au dat în tot acest timp  dovadă de multă implicare, dăruire și pasiune, aceștia fiind coordonați de doamnele profesoare Bărzăune Marinela (profesor de limba și literatura română) și Picior Daniela (profesor de limba engleză ), diriginta clasei a IX-a A, cărora le mulțumim pentru tot ajutorul, sfaturile și susținerea oferită necondiționat în tot acest timp. Mulțumim de asemenea  Primăriei Orașului Uricani și Consiliului Local precum și sponsorilor pentru sprijinul financiar oferit în organizarea acestui eveniment”, a declarat Alexandru Malairos, fostul președinte al Consiliului Elevilor din Uricani.

În cadrul spectacolului ”carnaval de Haloween”, publicul a putut urmări  pe lângă  probele de concurs și mai multe scenete  umoristice  realizate de elevii claselor a IX-a A și B sub îndrumarea doamnei profesor de limba română Bărzăune Marinela. Este vorba despre elevii  Hegedes Eliza , Pop Alexandru, Dănesc Ionuț, Crudu David și Amarandei Naomi.  Momentele muzicale din spectacol au fost sutinute  de elevii  Ilieș Alecsi, Hegedes Eliza, Amarandei Naomi și Ghețău Alin. Merită evidențiați și alți elevi care s-au implicat în buna desfășurare a evenimentului, respectiv: Roman Damaris, Tâmpu Adrian, Lenghel Roberta, Stoi Vlad, Ocuță Alexandru și Szas Lorand   precum și foștii membri ai Consiliului  Elevilor: Eremia Marius, Erdoș Daniel și Ciubotaru Andreia .

[slideshow_deploy id=’27126′]