Video| Autostrada A1, Lugoj-Deva, lotul 4: Stadiul lucrărilor la celebrul deal al „liliecilor”

Autostrada A1, Lugoj-Deva, lotul 4: Stadiul lucrărilor la celebrul deal al „liliecilor”.

În acest moment, la celebrul deal al ”liliecilor” de pe lotul 4 al autostrăzii A1, tronsonul Lugoj-Deva, lucările sunt întrerupte, muncitorii luând o vacanță.

De mai bine de doi ani, sute de muncitori lucrează aproape zilnic la excavarea versantului de la marginea satului Şoimuş, pentru a realiza o portiune de aproximativ 1 km din una dintre cele mai spectaculoase autostrăzi din România.

Înainte de plecarea în minivacanță, alunecarea de teren încă nu fost ”atacată”. Este tot mai evident că antreprenorul încearcă să ridice zidurile pe ambele părți ale alunecării, ulterior încercând să o abordeze.

Constructorul, asocierea SC Tehnostrade SRL – SC SPEDITION UMB SRL, a dat asigurări ferme că termenul de finalizare al execuţiei, prevăzut pentru luna august 2019, va fi respectat. Lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva are în total 22,139 km care la acest moment este finalizat în proporţie de 95%.

Reprezentanții Asocițaiei Pro Infrastrucutura au menționat pe froumul peundemerg.ro faptul că:

“Este foarte mult de muncă în continuare la vestitul deal „al liliecilor”. Termenul de finalizare asumat de către constructor (UMB) este august 2019.

Este prima dată când în spațiul public este înaintată o dată oficială realistă, fezabilă, care ne dă în sfârșit dreptate și pune capăt promisiunilor fanteziste, minciunilor și manipulărilor din ultimii doi ani”

ziarulunirea.ro

[slideshow_deploy id=’36591′]