O nouă „captură” pe șoșelele județului

Aproape că nu există sfârșit de săptămână în care polițiștii să nu descopere șoferi fără permis sau băuți la volan. Nici weekendul trecut n-a făcut excepție.

Astfel, încă de la primele ore ale dimineații, polițiștii au au depistat în trafic, în comuna Teliucu Inferior, un bărbat în vârstă de 49 de ani care conducea un autoturism, deşi era băut bine. În urma testării, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,90 mg/l, alcool în aerul expirat. Un alt șofer din Călan, de 31 de ani, a fost prins în municipiul Hunedoara. Și acesta avea o alcoolemie de dosar penal, respectiv 0,88 mg/l, alcool în aerul expirat.

Un alt tânăr de 32 de ani, din Aninoasa, a condus băut pe o stradă din Aninoasa şi lovit gardul unui imobil. După accident a încercat să fugă, însă a fost văzut de un agent de poliţie din cadrul Formațiunii Rutiere Petrila, care, deşi se afla în timpul liber, a acționat. „Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,01 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul de Urgență Petroșani, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Polițiștii au mai constatat că individul nu avea nici permis de conducere. În toate cele trei cazuri, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

[slideshow_deploy id=’17636′]