Vestea muzicală a Crăciunului cu ”Dalbă colindă” din ”Glasuri de Argint”

An de an, în luna decembrie, copiii talentați ai profesorului de canto Ileana Berki, ce împreună compun talentatul grup muzical ”Glasuri de Argint” erau invitați să colinde de-a lungul și de-a latul Văii Jiului, la instituții și case de oameni pregătiți să-i asculte și, astfel, să intre în magia celor mai frumoase sărbători de peste an.

Anul acesta din păcate lucrurile sunt ceva mai complicate, restricțiile impuse de autorități pe fondul pandemiei de coronavirus punând o dureroasă barieră între tinerii artiști și primitoarele gazde. Cu toate acestea, elevii Ileanei Berki s-au mobilizat și au reușit să înregistreze o frumoasă colindă, sub bagheta ”veteranilor” grupului, cantautorii Sergiu Pârvulescu și Luca Bălăiță. Aceștia au fost, la final de an 2020, profesori și îndrumători ai mai tinerilor lor colegi din grupul ”Glasuri de argint”, împreună cu care au realizat un nou, dar la fel de emoționant colind, intitulat ”Dalbă colindă”.

”Glasurile de argint” nu vă vor bate în acest an la ușă, însă dacă doriți să-i primiți cu colinda, puteți face acest lucru la un simplu click distanță, accesând cadoul de iarnă al acestor copii frumoși și talentați, direct de pe Internet, urmând linkul următor de pe You Tube:

Felicitări, ”Glasuri de argint” ! Și mulțumiri pentru frumosul vostru colind.