Președintele CJH dă asigurări că ”sănătatea personală, a celor dragi și a semenilor noștri, este prioritatea noastră !”

”Sănătatea personală, a celor dragi și a semenilor noștri, este prioritatea noastră”, dă asigurări preșeidntele Consiliulșui județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății.

Acesta precizează că, din acest motiv, mai ales în ultimul an, eforturile CJH s-au îndreptat spre asigurarea condițiilor pentru tratarea pacienților care se adresează Spitalului Județean de Urgență din Deva și celor două sanatorii care tratează afecțiunile pulmonare de la Brad și Geoagiu. Astfel, achiziția de echipamente și aparatură medicală, realizarea instalațiile de oxigen, dar și pentru îmbunătățirea condițiilor de tratament, sunt doar câteva dintre măsurile luate în domeniul sănătății. Laurențiu Nistor spune că și în acest an, Consiliul Județean Hunedoara va demara la SJU Deva lucrările la două proiecte finanțate cu fonduri europene: reabilitarea și dotarea laboratorului de radiologie și extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe.

”Sunt pași importanți care, alături de proiectul de reparații capitale demarat în 2009, vor face din spitalul județean un centru de tratament de înaltă ținută. Mai mult ca oricând, traversând această perioadă dificilă, împreună am înțeles că cel mai mare dar în viață este sănătatea. În societate, în familie, la locul de muncă, oamenii nu pot fi ei înșiși dacă sănătatea le este afectată. De aceea, preocuparea noastră permanentă trebuie să fie asigurarea unui echilibru care să permită dezvoltarea personală și profesională. Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, transmit tuturor cadrelor medicale din județul Hunedoara, personalului de la Serviciul de Ambulanță, paramedicilor SMURD, gândul meu de prețuire pentru eforturile depuse în împlinirea misiunii nobile de salvare a vieților pacienților!”, a mai transmis, în mesajul său, Laurențiu Nistor, președintele CJH.