Admitere la master profesional, Academia de Poliție 2023: Ce trebuie să conțină DOSARUL de concurs

Programul de studii universitare de master profesional pentru formarea ofiţerilor de poliţie are durata de un an, două semestre, 60 de credite de studiu transferabile şi se organizează la forma de învăţământ cu frecvenţă, domeniul de studii universitare „Drept”, fiind scoase la concurs un număr de 75 de locuri.La concursul de admitere pot participa absolvenţi cu diplomă de licenţă sau echivalentă ai învăţământului superior de lungă durată şi absolvenţi cu diplomă de licenţă sau echivalentă ai programelor de studii universitare de licenţă cu minim 240 de credite de studiu transferabile.

Înscrierea candidaţilor se realizează exclusiv on-line în perioada 18.07-26.07.2023, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică, la adresa de email (resurseumane@vl.politiaromana.ro), iar data limită până la care candidaţii vor depune dosarul de recrutare în volum complet este 4 august 2023, în intervalul orar 09.00-15.00, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Cererea-tip de înscriere (Anexa nr.1) se completează în mod lizibil, cu majuscule, se semnează şi se transmite exclusiv in format electronic (scanată în format *.pdf needitabil) la adresa de e-mail resurseumane@vl.politiaromana.ro şi este însoţită, după caz, de consimţământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare (Anexa nr.2). Candidaţii care nu transmit consimţământul odată cu cererea depun certificatul de cazier judiciar, în termen de valabilitate.

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Vâlcea, la telefon 0250/703113, precum şi la adresa de internet https://vl.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-invatamant/anunt-privind-inscrierea-candidatilor-la-concurs-de-admitere-la-master-profesional-organizat-de-academia-de-politie

Sursa – ziarulunirea.ro