Cinci medalii pentru sportivii Poli Karate Petroșani la Campionatul European de Karate

Sportivii CS Poli Karate Petroșani au avut o participare cu succes la ediția din acest an a Campionatului European de Karate Goju-ryu din Belgia. Evenimentul a avut loc în perioada 15-16 septembrie 2023.

Sportivii din Valea Jiului, antrenați de Radu Polifronie, au evoluat bine și foarte bine, atât la categoria seniori, cât și la juniori, obținând, în această competiție nu europeană mai puțin de  5 medalii .

Astfel, la categoria seniorii (+18 ani), Adrian Molnar a obținut medalia de bronz la categoria -84 kg, Ionut Andrei Ipate a obtinut medalia de aur cu echipa mixtă a României, iar Miruna Mălăuță a câștigat medalia de aur cu echipa de kumite feminin a României.

În probele de concurs ale cadetilor si juniorilor (14-15 ani si 16-17 ani), sportivii clubului din Petroșani, Mathias Popescu a obținut medalia de argint la categoria cadeti -63 kg precum și medalia de aur cu echipa de băieți a României.

Practic, toți cei 4 sportivi ai CS Poli  Karate Petroșani care și-au câștigat dreptul de a participa la Campionatului European de Karate Goju-ryu din Belgia au urcat pe podium. Felicitări!