Invitație la ”Fotbal în familie” la Petroșani

Invitație la ”Fotbal în familie” la Petroșani

Serbările Bucuriei continuă la Petroșani cu un alt eveniment special menit să aducă laolaltă copii și părinți, în cadrul unor evenimente special create pentru familie.

În acest sens, duminică, 12 mai 2024 cetățenii municipiului Petroșani sunt invitați să sărbătorească în avans, într-un mod inedit, Ziua Internațională a Familiei. O frumoasă inițiativă a Primăriei municipiului Petroșani și CSM Jiul Petroșani, în parteneriat cu AJF Hunedoara și ACS Școala de Fotbal ” Damian Militaru” , Inspectoratul de Jandarmi Județean Hunedoara propune familiilor din Petroșani TURNEUL DE FOTBAL 3 vs 3 (Tata – Mama – Copilul). Evenimentul este programjat să se defășoare în centrul civic al municipiului Petroșani de la ora 11,00.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi apreciază că fotbalul este o modalitate foarte bună de a aduce familiile împreună și de a crea un interes comun și o experiență de legatură, așa cum s-a dovedit deja în edițiile anterioare ale acestui inedit turneu sportiv.

Potrivit regulamentului competiției, pot participa băieți între 7-14 ani împliniți și fete între 7-14 ani împliniți. În rolul de Tata și Mama pot intra în joc și Bunicul sau Bunica. Timpul de joc al unei partide este de maxim 8 minute.

O echipă este desemnată câștigătoare dacă înscrie două goluri mai mult ca echipa adversă, sau are un gol mai mult marcat la finalul celor 8 minute. Dacă la finalul celor 8 minute scorul este egal, se vor executa lovituri de departajare din poartă în poartă fără portar. După seria de 3, dacă nu avem o echipă câștigătoare, vor executa din nou câte unul, până când o echipă înscrie un gol mai mult ca echipa adversă.

Suprafața de joc este 20/10 metri, cu porți mici de 1 metru. Nu există offside și portar (regulamentul miuței din copilărie).

Înscrierile se vor face online prin completarea formularului de înscriere disponibil urmând linkul: https://forms.gle/Yg1dZ9W7fE8EfpPC7 , dar si în ziua concursului, începând cu ora 9 : 30 la cortul special amenajat din apropierea terenului de joc, iar împerecherea echipelor înscrise se va face la ora 10 :00, urmând să se joace în sistem eliminatoriu, până la semifinale, finala mică și finala mare.

Fiecare familie va primi diplomă de participare si medalie , iar echipele ajunse în semifinale vor primi trofee pentru locurile 1, 2, 3 și 4.