Erasmus Days la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Petroşani

Astăzi, 11 octombrie 2019 a avut loc la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Petroşani o nouă ediţie a Erasmus+ Days, întâlnire a coordonatorilor de proiecte Erasmus + și a elevilor implicați, diseminare și schimb de bune practici. La această întâlnire au participat doamnele profesoare  Manea Ştefania şi  Maier Anca, profesoare care coordonează cele două proiecte Erasmus + alături de profesori implicați în aceste proiecte europene: „PRomotion Of Identity, European Culture and Tradition” şi „PREPARE FOR FUTURE CAREER”.

După primul an în care elevii și profesorii colegiului au participat la patru mobilități și anume: Samsun (Turcia), Kretinga (Lituania), Vasto (Italia) în proiectului „PREPARE FOR FUTURE CAREER” respectiv Salonic (Grecia) – „PRomotion Of Identity, European Culture and Tradition” au fost prezentate fotografii și fimulete realizate de elevii implicați în proiect.  Elevii care au participat la mobilități au povestit celorlalți elevi  experiențele frumoase precum și  activitățile pe care aceștia le-au realizat în aceste deplasări.

Coordonatoarele celor două proiecte au prezentat rapoartele de activitate pe ultimul an.

De asemenea au fost prezentate activitățile pregătitoare pentru mobilitățile din luna decembrie 2019 care vor avea loc în România. În perioada 30 noiembrie – 14 decembrie 2019 Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Petroşani va fi gazdă pentru cele două proiecte. Vor participa un număr de 56 de elevi și 10 profesori din cele 5 țări partenere în proiecte.