Weekend plin de distracție pentru întreaga familie la Shopping City Deva

Weekendul înseamnă relaxare și distracție pentru întreaga familie la Shopping City Deva. Începând de mâine, 11 octombrie și până duminică, 13 octombrie, copiii sunt provocați să-și dezvolte creativitatea în cadrul atelierelor de construcție. În același timp, pasionații de shopping sunt răsplătiți cu bilete gratuite la film.

Mii de cărămizi colorate de construcție îi așteaptă pe micuți în fiecare dintre cele trei zile, gata să fie asamblate împreună, pentru a transforma imaginația în realitate. Fiecare atelier le propune o tematică diferită, astfel că prichindeii vor putea construi clădiri, mașini, nave, animale și multe altele. Iar dacă simt că au nevoie de puțină inspirație pot vizita expoziția specială de construcții originale din cărămizi colorate.

Iar în timp ce copiii se distrează construind, cei mari au parte și ei de premii. Orice cumpărături pe care le fac până pe 15 octombrie, de minimum 150 de lei (pe maximum 5 bonuri), se transformă într-unul dintre cele 200 de bilete gratuite la film. Nu trebuie decât să prezinte bonurile la InfoDesk și vor primi, automat, biletul. Printre peliculele pe care le pot viziona se regăsesc Gemini: Conspirația (11 octombrie), Maleficent: Suverana răului (18 octombrie) sau Familia Addams (25 octombrie).